Installatie

Wij bieden voor elke branche totaaloplossingen voor geluidsinstallaties,  Uiteraard moet u denken aan horeca en theaters maar denk ook aan onder andere projecten zoals; industriële hallen, werkplaatsen, winkels, stations, stadions, supermarkten, onderwijsinstellingen en kantoren. Waar geluid gewenst is bieden wij een oplossing!


PA Installaties
Een PA systeem is een ander woord voor geluidsinstallatie. Een PA installatie bestaat grofweg uit speakers, versterker(s), een mengtafel, en middelen om de geluidsbron te versterken zoals een microfoon. Alle verschillende onderdelen zijn met elkaar verbonden doormiddel van bekabeling of draadloze systemen. Wij hebben geluidsinstallaties en PA systemen voor kleine en voor grote zalen. De systemen die wij voor installatie aanbevelen zijn van KME Audio, Solton Acoustics en Ecler pro audio. 
  
Muzieksysteem
Muziek, live muziek of achtergrondmuziek is bepalend voor de sfeer en het imago van een bedrijf bijvoorbeeld in een eetcafé, winkel, muziek café, discotheek, restaurant, supermarkt, sportkantine en nog veel meer. Muziek kan een positieve bijdrage geven aan de gewenste sfeer voor het bedrijf en klanten!

Onze muzieksystemen (op maat) biedt elke branche en ondernemer de kwaliteit en het gebruiksgemak om de juiste sfeer en het gewenste imago te creëren. Wij gebruiken hiervoor professionele producten uit het assortiment van KME, Solton en Ecler. 
 
Verlichting
De juiste verlichting schept de juiste sfeer! Op zoek naar nieuwe verlichting? Licht effecten, spiegelbollen, scans, moving heads, par spots, rookmachines, DMX apparatuur, trussen, statieven, kleurenfilters of kabels? Of u nu op zoek bent naar truss, theaterspots, volgspots voor uw theatershow, evenement, solo optreden of een stageblinder voor een oogverblindend effect bij uw discoshow! U vindt het bij ons, wij hebben een scala aan diverse mogelijkheden in ons assortiment.

Het uitlichten van een podium en het verlichten van de vloer is specialistisch werk. Hoe kun je met licht de sfeer op het podium bepalen? Hoe kun je artiesten, decorstukken of rekwisieten uitlichten met verschillende soorten spots? Muziek Service Schijndel kan een advies op maat geven.
  
Installatie speakers
Installatie speakers worden ingezet als basis voor een vast gemonteerde geluidsinstallatie ten behoeve van het weergeven van muziek, achtergrondmuziek of natuurlijk als spraakversterker of omroepsysteem. Opbouw luidsprekers en plafond luidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, formaten, kleurstellingen en specificaties voor hele gerichte toepassingen. Deze categorie bestaat uit nominale luidsprekers die aangestuurd dienen te worden door versterkers.

Voor onze vaste installatie’s maken wij alleen maar gebruik van de beste merken. Wij kiezen voor KME audio, Solton Acoustics en Ecler Pro Audio! informeer naar de mogelijkheden wat deze merken voor u kunnen betekenen. Ons werkgebied bestaat naast Noord-Brabant en de regio Eindhoven/Den Bosch uit gehele Nederland en België.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen wat betreft installatie? Neem dan contact met ons op.