sE Electronics

sE Elctronics is een echt familiebedrijf, wat al 20 jaar met trots hun producten op de pro-audio markt brengt. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van microfoons en toebehoren, heeft de sE zich gevestigd als de fabrikant voor high-end microfoons voor zowel live als in de studio. Het sE team werkt volgens een no-compromise philosopy, voor de beste kwaliteit, maar dan ook nog steeds betaalbaar!

Diverse types van sE zijn dan inmiddels ook al tot een begrip verheven in de pro-audio wereld. Denk hierbij aan de sE V7 en varianten, maar ook de sE 7 kleinmembraan condensator en de machtige sE VR1 Ribbon microfoon!

Zie hier ons assortiment sE Electronics!

Het is dan ook geen verrassing dat de diverse bekende artiesten inmiddels ook met sE werken, denk hierbij aan: Billy Gibbons (ZZ Top), Myles Kennedy (Alter Bridge), Billy Eilish (met de V7 MC1 kop) en vele anderen. Bij bijvoorbeeld de Keltische Punkband Flogging Molly worden de sE producten over het gehele podium ingezet. 

V-KICK-Featured-Image-Center-TEC.png

Wij zijn overtuigd van kwaliteit en hebben sE in ons assortiment opgenomen. Staat er een product wat u zoekt niet tussen, informeer dan gerust naar de prijs en levertijd. Hier vind u ons assortiment sE Microfoons in onze webshop.

Voor uitgebreide informatie over het gehele sE assortiment, bezoek de officiële sE website

About-Us-504x646-11.png